Impresszum, Általános Felhasználási Feltételek

A honlapot olvasni csak az Általános Felhasználási Feltételekben foglaltak elfogadásával lehet. Az Általános Felhasználási Feltételek itt találhatók.

A www.klimarealista.hu honlapot a Reális Zöldek Klubja hozta létre. 

A Reális Zöldek Klubot természettudományban és történelmi- társadalmi relációkban gondolkodó szakemberek alapították 1992-ben.

A Klub célja: Környezetvédelmi szempontok fokozottabb figyelembe vétele és érvényesítése. A környezetvédelmi optimumot a szakmai fejlődés oldaláról közelíti meg a Klub tagsága.

A Reális Zöldek Klub feladatának tekinti a valósághű tájékoztatást az eseményekről, a természetes és a mesterséges folyamatokról és az éghajlat változásáról.

A Klub fórumot biztosít politikai, gazdasági és tudományos kérdésekben a pro és kontra érvek előadására, ezek megtárgyalására.

A Klub fellép a szakszerűtlenség ellen.

A környezet és környezetvédelem fogalmát a szűk, a tisztán természeti oldalra értelmezés helyett egy tágabb keretben értelmezi. A Reális Zöldek Klub a környezetvédelmi fogalmába a társadalmi aspektusokat is bele érti, a szociálpolitikai (népjóléti) kérdéseket is. Ebből kifolyólag különös figyelmet fordítunk a hulladékgazdálkodási, természetvédelmi, energiagazdálkodási, vízgazdálkodási és az éghajlattal összefüggő kérdések iránt.

Az ilyen témájú – sokszor milliárdos kiadásokat gerjesztő – politikai döntésekhez, a közmédiák tájékoztató tevékenységéhez, az oktatási intézmények oktató munkájához kívánunk állásfoglalásainkkal, előadásainkkal, vitafórumainkkal, pódiumbeszélgetéseinkkel segítséget nyújtani.

2022. decemberétől a honlap fenntartásáért Király József felelős egyszemélyben. Az egyes írások tartalmáért továbbra is azok szerzői felelősek. Király József a Reális Zöldek Klubjának itt megfogalmazott céljaival teljes mértékben egyetért, és ilyen szellemben kívánja a lapot a jövőben fenntartani. Király Józseffel a „Kapcsolat” rovat alatt lehet kapcsolatba lépni.
Az Adatkezelési Tájékoztató itt érhető el.

 

Print Friendly, PDF & Email