Éghajlatvédelem a 21. században – frissítve

Frissítés 2021.03.12.
Ez nem paródia.
Seamus O’Regan Jr Kanada természetes erőforrásokért felelős minisztere tweet-bejegyzésében üdvözölte, hogy King Township település elektromos autótöltőt avatott. Ami a háttérben álló dízelgenerátorról kapja az elektromos áramot.


A közmondás szerint egy kép többet mond ezer szónál.

Mi rögtön két képet teszünk közzé.

Valahol Ausztriában. Az ÖAMTC– az osztrák autóklub – vészhelyzetekre specializálódott (benzinhajtású) mentőautója a helyszínre vontat egy dízelaggregátot, hogy feltöltse a váratlanul és érthetetlenül lemerült (egyébként igen korszerű) elektromos autót. Amely feltöltés nem 5 percig tartott. És amely autót a Nagy Újrakezdés mérnökei velünk akarnak elfogadtatni, mint a jövő közlekedési eszközét, és ezért milliárdokkal támogatják – természetesen a mi adópénzünkből.

A kép felirata: Ne törődj vele. Éppen elégetünk pár száz liter üzemanyagot, hogy jégtelenítsük a tiszta energiát termelő szélturbinát.

Ide vezet az, ha pszichésen terhelt kislányokat, elkényeztetett milliárdoscsemetéket hív meg a német szövetségi kancellárasszony klímaügyi tanácsadóként. Amihez a tudósok egy része jó képet vág, a sajtó ájuldozik a gyönyörtől, a tudósok józanabbik csoportját pedig megbélyegzik, rágalmazzák és működésüket ellehetetlenítik.

2021. február
Közzéteszi:
Király József
okl. vegyészmérnök

Tetszett a cikk? Amennyiben igen, fejezze ki tetszését a
Reális Zöldek Klub
társadalami szervezet részére juttatott támogatásával 300 Ft értékben.
Bankszámlaszámunk:
11702036-20584151 (OTP)
A Fővárosi Bíróság végzése a társadalmi szervezet nyilvántartásba vételéről itt található.

 

Print Friendly, PDF & Email