2023 legnagyobb klímaképmutatói

A Fox News Channel – Fox and Friends 2023. december 30-i adásában bemutatta a 2023. év legnagyobb klímaképmutatói díj nyerteseit.

Kezdjük III. Károly brit uralkodóval.

A király a közelmúltban megalapította a Terra Charta egyesületet, amely ugyanolyan jogokat kíván a természetnek, fáknak, folyóknak, tavaknak biztosítani, mint az embereknek. Emellett a billenőpontok nevű ostobasággal riogat, és önbizalmát az sem törte le, hogy az általa 2009-ben 2017-re megjövendölt totális klímaösszeomlás még mindig várat magára (Újévi kvízjátékunk billenőpontokról, ökológiai lábnyomokról (megoldásokkal frissítve) – Klímarealista (klimarealista.hu), 1. számú hamis prognózis). Egyszerűen úgy tesz, mintha semmi ilyesmit nem mondott volna. A királyt az éghajlatért érzett aggodalma nem akadályozza meg abban, hogy cipőfűzőit naponta vasaltassa, mindenhová magával vigye WC-berendezését, és magától értetődik, hogy magánrepülőgépével viteti magát Dubajba, hogy ott mentse az éghajlatot.

Másik díjazottunk maga a COP28.
A klímacsúcsok történetében a tavalyinak volt a legnagyobb karbonlábnyoma. A dubaji csúcstalálkozón csaknem 100 ezren vettek részt, aki adott valami magára, az magánrepülőgéppel érkezett. Nagy-Britanniából három különböző magas rangú kormányzati tisztviselő érkezett három külön magánrepülőgéppel. De ez még nem minden. Miközben a CNN azt mondta nekünk, hogy „szén-dioxid-útlevélre” van szükségünk az utazáshoz – nekünk, mosdatlan tömegeknek -, az ENSZ pánikkeltő gépezet azt is tervezte, hogy korlátozza a húsfogyasztásunkat, mivel John Kerry bejelentette, hogy a mezőgazdaság körmére akar nézni. De az ENSZ klímacsúcsán wagyu marhahúst, Philly sajt steaket szolgáltak fel, pazar éttermeik voltak, ahol húst szolgáltak fel. Nem voltak rovarok az étlapon, és nem szolgálták fel Bill Gates laboratóriumban termesztett húsételeit sem. Lásd: Magánrepülőgépek özönlenek Dubajba a COP 28-ra: A történelem legnagyobb karbonlábnyomával járó eseménye. Az ENSZ klímacsúcs, amely hamburgereket, grill-ételeket szolgál fel, miközben felszólítja az Egyesült Államokat, hogy hagyja abba a húsevést – A kínálat magába foglalja a „lédús marhahúst”, a „zamatos húslapokat”, a füstölt wagyu hamburgereket és a Philly sajtsteakeket. 

A következő a listán nem más, mint maga Bill Gates.

Gates évek óta szó szerint a világ legnagyobb karbonlábnyomát produkálja. Hosszabb COVID-lezárást szorgalmazott ugyanazokban a hetekben, amikor a világ legnagyobb magánrepülőgép-szállító társaságára licitált. 43 millió dolláros óceánparti otthona van, villanyszámlája havi 30 ezer dollárra rúg. Ennek a fickónak semmi jogalapja nincs, hogy bárkit is kioktasson a klímaváltozásról. Lásd: Bill Gates klímaaktivista a BBC-n megvédi magánrepülőgép-repülését – „A megoldás része vagyok”, szén-dioxid-kompenzációt vásárolok 

Továbbá: CBS News: Bill Gates szerint a magánrepülőgéppel való repülés nem teszi őt „a probléma részévé”, mert milliárdokat fektet be az éghajlatváltozás elleni küzdelembe & Bill Gates 

Továbbá: Számos repülőgéppel rendelkezik, amelyeket „bűnös örömének” nevez

Az első számú klímaképmutató díjat John Kerrynek kell adnunk,

mert egy meghallgatáson a Kongresszus előtt, egy kongresszusi képviselő kérdéseire többször is azt mondta: „Nincs magánrepülőgépem, soha nem is volt .” A bizonyítékok hatására azonban kénytelen volt beismerni, a feleségének évtizedekig voltak magánrepülőgépei, majd kipréselte magából: „Igen, a feleségemnek van egy. Igen, repültem már az ő magángépeivel.”

Források: pic.twitter.com/HoH0rjuLQG,
(@bambkb) Július 15, 2023

Az USA-t (az adófizetők pénzén) számos politikus képviselte a COP28-on.

A Fox News videója itt megnézhető:

Közzétevő: A Fox News természetszerűleg az USA-ra koncentrál. Bár nyilván tudnánk hazánkból is javaslatokat tenni a díjazottakra, Európa képviselőiként meg kell azonban említenünk a mindenhova (még 50 km-re is) magánrepülőgéppel, bocs, magánhasználatú Bundeswehr géppel járó Ursula von der Leyent, valamint a világ legostobább politikusát, a német Annalena Baerbock külügyminisztert (Zöldek), aki amellett, hogy gigantikus összegeket költ fodrászra, (újnyelven hairstylist), fotósra, 8 millió eurót dobott ki az adófizetőktől behajtott pénzből egy újabb brüsszeli rezidenciára (15.000 m2, uszoda, teniszpálya, de tovább nem építhető be). Baerbock hajmeresztő pénzszórásairól itt olvashatunk. Mindemellett közmondásosak nyelvbotlásai, elszólásai, melyek a felszínre hozzák: A hölgynek az égvilágon semmiről semmi fogalma nincs.

2024. január
Közzéteszi:
Király József
okl. vegyészmérnök

Tetszett a cikk? Amennyiben igen, fejezze ki tetszését a
részünkre nyújtott támogatással 300 Ft értékben.
Bankszámlaszámom: – Király József –
10205000-12199224-00000000 (K&H)
A közleményben kérjük megadni: klímarealista.

 

Print Friendly, PDF & Email
Updated: 2024-01-03 — 21:19