Fricz Tamás: A klímahisztéria még megállítható

Tudjuk jól: az ENSZ híres-hírhedt szervezetének, az éghajlatváltozással foglalkozó IPCC-nek – vagyis Éghajlatváltozási Kormányközi Testületnek és elnökének, a Hoesung Lee-t leváltó James Skea-nak – mindig és mindenben igaza volt, van és lesz. Klíma- és éghajlati ügyekben az IPCC maga a megtestesült igazság, amelynek minden mondása előtt meg kell hajtani a fejünket.

Ja és persze António Guterres úrnak is, az ENSZ főtitkárának, aki mindenben pontosan azt mondja a világ nyilvánosságának, amit Lee, James Skea és az IPCC.

Az írás tovább olvasható a Magyar Nemzet honlapján.

(Halk kommentárunk: Jó volna, ha a 100 %-ban helyes írást megszívlelné a kormány. Kormányfőnk a napokban jelentette ki:
Ha zöld világot akarunk, akkor a hagyományos ipari gazdaságunkat új, modern, természetbarát gazdasággá kell alakítanunk. Meggyőződésem, a magyar gazdaság jövője a zöldenergia.
Aki kimarad, az lemarad, vesztes lesz; várhat a következő nagy világtechnológia-váltás hullámára, amire talán majd egyszer felkapaszkodhat. A mai kimaradóknak addig is irány a pince, de legalábbis a szuterén, onnan lehet vágyakozva bámulni a felül lévők zöld világát. Az új világgazdasági rend, az új zöld világgazdaság.)

2023. november
Közzéteszi:
Király József
okl. vegyészmérnök

Tetszett a cikk? Amennyiben igen, fejezze ki tetszését a
részünkre nyújtott támogatással 300 Ft értékben.
Bankszámlaszámom: – Király József –
10205000-12199224-00000000 (K&H)
A közleményben kérjük megadni: klímarealista.

 

Print Friendly, PDF & Email